Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3470 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
vika napisał:
...ale ty jesteś uciążliwy, czy ty nie masz baby?
No popatrz jaka TY JESTEŚ ZA TO LEKKA...
Pamiętaj jedno...
KIJ MA DWA KOŃCE...i jak się kogoś nim bije ...to bywa , że bity może ten kij chwycić i w trójnasób oddać...
Ja Tam tylko zwracam Uwagę Tym którym mi się chce ...bo uważam ,że to ma jakiś sens...
Niemniej jak ktoś tego nie potrafi zrozumieć to już nie jest to mój problem Tylko Jego...
TAKI WREDNY i gruboskórny TYP JEZDEM...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Vika ,zimą też jest ładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
vika ci nie odpowie mi tez nie odpisala tak jak med
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
qantan napisał:

Nie, ja nie lubie w zimy bo mi zimno ... ale lato w Norwegii mogłoby trwać wiecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Tom Tom
(McBeth)
Nowicjusz
Nie specjalnie przepadam za odzywaniem sie w takich sytuacjach i nie mam takiej wspanialej liczby postow pod awatarem co Ty Gabrielu ale naprawde staram sie czytac ze zrozumieniem.
W tym przypadku to Ty sprowokowales Lukassa troche zbyt pochopnie go oceniajac.
Masz przyjemnosc w obrazaniu ludzi? To spodziewaj sie takich reakcji, jedni beda grzeczni , inni mniej.
Zgadzam sie z truskawkowa ze to nie twoja sprawa gdzie, jak, i za ile ktos pracuje.
Btw to normalne ze mowisz do kobiety cyt "wez sie wymyj"? Bo to jest wlasnie buractwo.
Wiesz, w zalozeniu takie fora istnieja po to zeby ludzie sobie pomagali, wymieniali informacjami itp.
Nie sadze zeby ktos kto szuka pracy potrzebowal szybkiej psychoanalizy i oceny osobowosci w Twoim wykonaniu.
Ewentualnie sprobuj sil w dziale "Porady psychologiczne"
Oczywiscie spodziewam sie purpurowej blyskotliwej riposty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
fullcasco napisał:
vika ci nie odpowie mi tez nie odpisala tak jak med

odpowie, odpowie... muszę wcześniej zobaczyć pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
McBeth napisał:
Nie specjalnie przepadam za odzywaniem sie w takich sytuacjach i nie mam takiej wspanialej liczby postow pod awatarem co Ty Gabrielu ale naprawde staram sie czytac ze zrozumieniem.
W tym przypadku to Ty sprowokowales Lukassa troche zbyt pochopnie go oceniajac.
Masz przyjemnosc w obrazaniu ludzi? To spodziewaj sie takich reakcji, jedni beda grzeczni , inni mniej.
Zgadzam sie z truskawkowa ze to nie twoja sprawa gdzie, jak, i za ile ktos pracuje.
Btw to normalne ze mowisz do kobiety cyt "wez sie wymyj"? Bo to jest wlasnie buractwo.
Wiesz, w zalozeniu takie fora istnieja po to zeby ludzie sobie pomagali, wymieniali informacjami itp.
Nie sadze zeby ktos kto szuka pracy potrzebowal szybkiej psychoanalizy i oceny osobowosci w Twoim wykonaniu.
Ewentualnie sprobuj sil w dziale "Porady psychologiczne"
Oczywiscie spodziewam sie purpurowej blyskotliwej riposty.

Jutro dam Ci plusa, dzis juz wykorzystalam limit i nie moge wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
qantan napisał:
Gabrielu wyluzuj troszeczkę ,może Lukass nie jest typem faceta który może dwa tygodnie przeleżeć na sofie z pilotem od telewizora w jednej a piwem w drugiej ręce??.Czyżbyś był zazdrosny że chce pracować?.
ALEŻ proszę Ciebie...
W pierwszym poście na jego prośbę... napisałem jakie są realia w Norge przed GRUDNIOWYMI ŚWIĘTAMI .
I jaką dostałem ripostę ...
TO w następnym napisałem ,że może zbierać przecież butelki plastikowe jak taki z niego niespokojny duch ...
I co... To jest Obraza lub zazdrość...?

Tak zazdroszczę MU Z CAŁEGO SERCA ,ŻE MOŻE TERAZ JECHAĆ DO DOMU a jednak nie jedzie...

JA BYM JUŻ TERAZ PRZED TĄ PÓŁNOCĄ WYJECHAŁ wszystko jest przygotowane ...
A NIE MOGĘ ... bo MÓJ szef się nie zgadza...bo jest nadal pracy po uszy...
ŻEBYŚ TY WIEDZIAŁ JAK JA SIĘ MODLĘ O DESZCZ i to taki co najmniej na tydzień dwa ...
WTEDY BY MNIE PUŚCIŁ....

A TAK PSTRO...SRO...JAJCO...Mróz i praca ...praca...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
vika napisał:
qantan napisał:

Nie, ja nie lubie w zimy bo mi zimno ... ale lato w Norwegii mogłoby trwać wiecznie

Oj przesadzasz troszeczkę ja sobie nie wyobrażam świąt bez śniegu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok